Post by decornmoforbio on Mar 15, 2022 7:57:38 GMT -2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mysterious Forum and 7 Rumors [Visual Novel] ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mysterious Forum and 7 Rumors [Visual Novel] IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ povečati vdor v vire ▞▞▞
▞▞▞ Mysterious Forum and 7 Rumors [Visual Novel] 2022 version ▞▞▞
Resnično sem se znašel vpleten v zgodbo in si nisem mogel pomagati, da ne bi dokončal vseh 100 % vseh poglavij in dobil bonus, a razočaranje je bilo dodatnih 5$ zgodbe, ki je bila krajša in ni imela nobenega smisla, kar sem vedno bolj kot z veseljem podpiral igre takole, toda brezplačna vsebina je imela veliko več truda kot plačana vsebina (razen če mi kaj manjka), vse je bilo kratko poglavje, imenovano prihodnji klic, brez izbire. Oprostite, toda kako razočaran način za dokončanje neverjetne izkušnje
želim igrati to igro, vendar po prenosu dobim le rožnato-vijolični zaslon in slišim samo glasbo, ali lahko odpravite to težavo
Zdaj se mi je zdelo, da so zgodbe dokaj všečne, vsaka ima močno osrednjo temo in vodi do dobrega zaključka. Edina težava, ki jo imam, je, da je bilo veliko slovničnih napak in to me je nekako motilo.
Zelo mi je všeč, kako konec precej razloži, zakaj je Shino tista, ki je lahko videla dekle duhov, pokopano na gori. Smiselno je, da je večina ni mogla videti, Shino pa je lahko. Btw dajem 4 zvezdice namesto 5, ker mislim, da bi angleščina lahko bila boljša, nekateri stavki včasih nimajo smisla
Igra se ne zažene.... Kadarkoli poskušam odpreti igro, se preprosto ne zažene. Tapni za začetek.... To sem naredil že 50-krat in poskusil 10-krat znova zagnati, sem obupal
Zgodba je bila odlična in sistem izbire je bil dobro implementiran, vendar imam nekaj očitkov, ki so v najslabšem primeru manjši. Moj glavni očitek je pri telefonu v igri, animacija je precej napeta, a kaj drugega sem pričakoval od brezplačne igre v trgovini z aplikacijami ... Kakorkoli že, verjamem, da je ta igra vredna vašega časa, če vam je všeč vizualnost roman z nekaj poskusov in napak, da poskusite preživeti izbire, ki vam jih ponuja. Če imam kakšen nasvet, bi bil to igro na slepo doživeti. Prav za take stvari je narejen. Kakorkoli že, hvala, ker ste zdržali moj zid besedil in želim vam čudovit dan.
Igral sem vse angleško prevedene igre in moram reči, da je ta najboljša od vseh, začetek igre je bil izjemno strašljiv in užival sem. Čeprav je pozneje postalo manj strašljivo in bolj v celotno zgodbo Forum Cluba, ki me ni preveč motil, a sem bil vseeno razočaran, ker ni bilo tako strašno kot prvo poglavje (ali še vedno izdelujete igre in boste prevodi zanje?)
Ni črnega zaslona, ni belega zaslona, ampak je vijoličen zaslon ... Vsakič, ko odprem igro.
Prvi dve poglavji sta zabavni, potem pa postane zelo dolgočasno. 😴
Ta igra je bila na začetku super. Umetniški slog je bil odličen, bil je strašljiv (kar bi morala biti vsaka dobra grozljivka), vendar se je ponavljalo. Vaše izbire niso pomembne, razen če so prave izbire. Zaradi tega je igranje skozi igro dolgočasno in dolgočasno, saj vas odpelje iz sveta, za katerega menim, da ima toliko potenciala za odlično igro. Nekateri dialogi se tudi niso zdeli pravilno prevedeni, zaradi česar je spremljanje zgodbe zmedlo.
Ta igra je popolnoma neverjetna z umetniškim slogom zgodb in liki! Všeč mi je tudi, kako je brez povezave, zaradi česar je boljši
Napaka, ko pridem do [nadaljevanje] ali [grem na lokacijo], se izklopi sporočilo uživajte, dodaj, oglas pa se ne predvaja in me zažene nazaj na naslovni zaslon z [nadaljuj]. Ne morem napredovati.
Ryan stars in eight of Clancy's novels, beginning with “The Hunt for Red ... I'm sorry, I didn't catch your name lisinopril and potassium supplements With 7
Uhhhhhmmmm. Ta igra je dobra. Toda enkrat sem ga odprl, potem pa je bil ves moj napredek že izginil
Imel sem pritožbo zoper DEKLICO na dekletu na fotografiji. Moj telefon vibrira med klicem. Govorim o punci
L1 Use in EFL Classes with English-only Policy - ResearchGate
e Focus section comprises seven articles. ... of pedagogy in Belgrade: “Training for an understanding of education in the light.
TO JE RES DOBRA IGRA. Prestrašilo me je, saj sem jo igral sredi noči. Želim si, da bi bilo za določene dogodke več glasovnega igranja in več zvočnih učinkov. Všeč mi je, kako tudi telefoni igrajo vlogo pri grozljivki. Ko boste vse to odigrali, bo to boljša izkušnja. Druga stvar, ki me moti, je delitev besedila v dialogu in klepetu. In tu in tam nekaj tipkarskih napak.
Prijatelj mi je predstavil to igro in ta igra ni razočarala. Zgodba je neverjetna, vsako poglavje ima dober tok in konec rllyja je bil res preobrat. Tudi umetniški slogi so srčkani! Nadaljujte z dobrim delom razvijalcem.
simon-donger-daniel-felstead_main - KIBLA 2012
Ne vem, v čem je težava, a ko ga odprem, se prikaže tap za začetek in povsod sem tapkal, vendar se ni nikoli začelo. Kaj storiti?
Tako kot je nekdo drug rekel, da je težava z oglasom, ki mi ne omogoča napredovanja, zato sem lahko igral samo 3 dele poglavja 2. Res sem razočaran, ker sem po ocenah mislil, da bo to dobra igra, vendar niti ne dovoli napreduješ, ker ti ne dovoli gledati oglasa. Malo mojega časa, upam, da boste to težavo kmalu odpravili, da bom lahko popravil svoj pregled!
Mysterious Forum and 7 Rumors [Visual Novel] Adventure xeq
Dolgočasno 😑😑😑😑😴😴😴
Všeč mi je bilo. Skrivnosti iz vsakega poglavja so edinstvene, liki so dobro narejeni, dobra vizualizacija, zvočni posnetek je močan del, prispeva k občutku prizorov, končno dejanje pa je nekaj zelo nepričakovanega. Priporočam igranje.
Learn Italian | Translator Obrazovanje hajb
Prenos Phantom of Opera - Mystery Visual Novel, Thriller apk Phantom of Opera - Mystery Visual ... Prenos Mysterious Forum and 7 Rumors [Visual Novel] apk
Je precej zabavno, vendar se zruši preveč mimogrede, da bi se lahko štelo za dobro
Res mi je zelo všeč, 100 % priporočam to aplikacijo, lahko jo igrate brez wifija, tudi ima odlično zgodbo, nekateri ep so strašljivi, vendar so nekateri čustveni, tbh idk glede zadnjega dela je super, ampak zakaj je žalostno?? Še vedno ne morem nadaljevati s tem, žalostno je, ker 3 od njih so prijatelji, ampak yk, nič ne bom pokvaril, ampak odlična aplikacija
Zelo dobra grafika! Ponavadi ne prenesem tovrstnih iger, vendar mi ni žal! Nasploh! Glasba popolnoma dvigne strašljiv faktor na najvišjo raven. Vse sem končal v enem dnevu in končal tudi vse konce! Končal sem celo slabe konce, v katerih bom umrl... Nekako sem vedel, kaj se bo zgodilo na koncu, vendar je še vedno zelo šokantno. Vsekakor vredno prenesti! Zaupaj mi!
Čudovita zgodba. Všeč mi je bilo razkritje na koncu in namigi o tem, kako so nam izpustili namige, da smo lahko to ugotovili tudi sami. Občasno so bili oglasi, vendar niso bili niti približno nadležni.
Ni slabo, čeprav je bilo tu in tam nekaj stvari, na katerih bi bilo mogoče delati. Za dokončanje sem potreboval več ur; bonus, dodatki in vse. Nekatera poglavja bi bila odlična creepypasta in na splošno mislim, da bi to lahko naredilo celo dostojen anime. Bil sem razočaran nad tem, kaj sem dobil za ceno, ki sem jo plačal za dodatke, a zdaj menda prepozno. Seveda, zdaj, ko sem jo dokončal, ni razloga, da bi jo še naprej prenašal, zato sem, čeprav je bila dobra izguba nekaj ur, zdaj nekoliko razočaran :/
Ta igra je bila zelo prijetna. Grafika je bila precej ljubka in zgodba ni bila slaba. Edina stvar, ki me je odvrnila, so bili Angleži. Verjamem, da mora biti zato, ker smo to igro prevedli v angleščino iz japonskega, vendar se nisem mogel upreti, da se ne bi smejal napakam, medtem ko naj bi bila v igri resna. Kakorkoli že, igra je bila precej luštna, nekako strašljiva, a sem jo z veseljem igral in to je pomembno.
Zelo sem užival v zapletu in zgodbi. predvsem kako se je vse na koncu izteklo. Umetniško delo je bilo dobro narejeno in nisem bil razočaran. Vendar glede na način, kako je bila igra postavljena, ugotavljam, da so bili nekateri konci nekoliko nenadni in bi jih bilo mogoče razširiti še naprej, da bi dodali več globine temu, kar bi lahko bil drug konec ali pa bi imel več kot en poln konec. Tako sklepam oceno 4* in toplo priporočam, da podprete aplikacijo tako, da jo preizkusite. Odlično, ko vam je dolgčas.
O, dobro, dobro grafiko in popolnoma dobro, žalostne, koristne, vesele, problemske zgodbe imajo različne zaključke z dobrimi nauki. Veliko se naučim, popolnoma se naučim, kako stati, hvala za dobro igro. Čakam na sezono 2, prosim, ne ne prenehajte posodabljati igre
Igra mi je res všeč in jo želim igrati, vendar ima tisto napako, zaradi katere gledaš kot prej, nadaljuješ samo zato, da te pošlje nazaj na naslovni zaslon. Videl sem tudi druge ocene in pritožbe o tej zadevi, vendar sploh niso prejeli odgovora, kako bi to težavo odpravili. Tako škoda, ker si tudi jaz resnično želim igrati igro, vendar pri tej hitrosti niti ne morem nadaljevati.
Pravkar sem ga prenesel pred minuto in ko sem ga odprl, je sprednji zaslon postal vijoličen, prosim, popravite
Ko sem prišel v poglavje 7, je bilo res hudo, včasih v naključnih dialogih, preprosto zamrzne in nisem mogel zapustiti igre, namesto tega sem moral znova zagnati svojo napravo tako, da držite gumb za vklop, prosim. popravi to napako.
To je preprosta igra, brezplačna in zabavna. "Grozljive" govorice, ki so rešene, so ljubke in realistične. Tempo in teme so sijajni. Glasba je neverjetna. Pohvale ekipi, ki stoji za tem. Želim si, da bi bil deležen pozornosti in priljubljenosti, ki si jo zasluži.
Slab scenarij. Liki so klišejski in enodimenzionalni.
Zdi se mi, da je dialog zelo razdrobljen in včasih nekako odveč. Veliko je polomljene angleščine, zaradi katere čutim kakršno koli naložbo v like ali dogajanje.
enabled by poetry wondering at the miracle of love, at the mystery of the ... where rumours are going round that the Ming tomb recently discovered.