Post by decornmoforbio on Mar 15, 2022 7:51:41 GMT -2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Flippy Knife ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Flippy Knife IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód neobmedzené peniaze ▞▞▞
▞▞▞ Flippy Knife 2022 version ▞▞▞
Príliš veľa reklám A chcú, aby ste zaplatili členský poplatok, aby ste ich nevideli, cudzí stroj na uchopenie peňazí. Zábavné, ale pokiaľ si nemôžete kúpiť hru bez reklám 1 (raz), už sa jej nedotknem
Naozaj zábavná hra. Páči sa mi, koľko nožov môžete nazbierať a režimy sú podľa mňa v pohode. Skvelá hra!
Veru dobre vert
Hra je dobrá a celkový koncept je zábavný, ale množstvo reklám je úplne šialené. Takmer každú minútu ste nútení pozerať 30 sekúnd.
supiš hra odporučam
Pred dvoma rokmi to bola slušná hra. Teraz je to chvála.Je dosť zlé, že každé ocenenie, ktoré získate za precízne hádzanie nožov, vás bombarduje vyššou odmenou, ak si len pozriete video, a tiež ste nútení pozerať videá takmer po každom jednom kole, kde nôž pustíte a nespustíte. t trafil vašu značku. Jedna alebo dve reklamy každých 30 minút sú spravodlivé. Desať reklám za 5 minút je priam chamtivých. Najlepšie časti tejto hry neospravedlňujú čakaciu dobu.
Milujem túto hru, len som ju preinštaloval potom, čo som na ňu zabudol v priebehu rokov a zmien telefónu. Ale prosím ťa. Zmeňte spôsob, akým sa úspechy objavujú uprostred striedavej série... S reklamami mi to vyhovuje, vy tak zarábate peniaze. Ale vyskakovacie okno s úspechom iba preruší hru. Jediný dôvod, prečo sú to 3 hviezdičky a nie 5.
Táto hra je skvelá! Skvelý zabijak času, ak sa chcete trochu pohrať a je veľmi jednoduchý. O reklamách sa hovorilo vo viacerých recenziách, ale to nebola moja skúsenosť, prakticky žiadne reklamy, pokiaľ sa nepozeráte na nôž. Každopádne úžasná hra, vrelo odporúčam!
táto hra by bola zábavná, ale je dosť pomalá a reklamy sú príliš dlhé
10/10 veľmi zábavné Mám takmer všetky nože
Super 👌
Flippy Knife Aksiyon obx
Flippy Knife მძაფრსიუჟეტიანი mnb
Je to dobrá hra kúl sťahujte
Spočiatku je to celkom dobré, ale akonáhle to hráte veľa, začne to byť nudné.
Kedysi to bola skvelá hra, bohužiaľ teraz je plná reklám. Takmer každé prevrátenie noža vyvolá nejakú ponuku a 30-sekundovú reklamu, ktorá sa nedá preskočiť. Zničený.
Toto sa neoplatilo hrať so všetkými reklamami. Zaplatil som, aby som nedostal žiadne reklamy a v hre stále boli reklamy. 2,99 za to. Potom chcú, aby ste okrem toho zaplatili týždenné, mesačné alebo ročné predplatné, aby ste sa znova zbavili všetkého pridávania. Toto je hlúpe/podvodné a dúfajme, že ich vyradia z obchodu s hrami alebo sa tam oplatia hrať mentálne.
Zábavná fyzika a režimy sú k dispozícii, ale sú veľmi posiate reklamami. Aj keď zaplatíte za odstránenie reklám, reklamy medzi hrami sú preč, ale stále musíte súhlasiť so sledovaním reklám, aby ste získali zberateľské predmety alebo životy. Chápem, že pomocou reklám vývojári zarábajú peniaze, a preto som spokojný s platením za ich odstránenie. Avšak v tomto prípade sú tak zapečené do zážitku, že strácam záujem. Fyzika hry sa zdá byť na mieste a existuje celý rad možností, ako ju udržať sviežu.
Najlepšia hra
Smiešne množstvo reklám!!!! Túto hru mám v telefóne viac ako rok a reklamy sa výrazne zvýšili. Nielenže je herná obrazovka posiata týmito podvodnými reklamami v spodnej časti, ale každých 30 až 60 sekúnd sa vaša hra preruší a vy ste nútení pozrieť si 20 až 30 sekundovú reklamu na nejakú priemernú aplikáciu. Z času na čas som túto hru hrával, ale kvôli množstvu reklám je táto hra frustrujúca. Chamtiví vývojári.
Walking Dead: Road to Survival Rol ijro etiladigan botb
Naozaj príjemná časovo náročná hra, okamžitých 5 hviezdičiek
Myslím, že je to v poriadku hra, ale vďaka reklamám je hra frustrujúca a veci sa príliš opakujú. Myslím, že táto hra potrebuje nový obsah.
Keď nôž jasne zasiahne drevo, nebude fungovať, opravte ho prosím
mohol mať viac práce. a na niektorých úrovniach ramena nôž neprereže drevo ani sa nezasekne bez ohľadu na to, ako čepeľ dopadne na drevo
Príliš veľa reklám. Za každú minútu hrania získate 30 sekúnd reklamy. Chápem, že je to bezplatná hra, ale je to obscénne.
Kedysi to bola dobrá hra, teraz je to len hromada reklám, ktoré sa vám každé 2 minúty hádžu do tváre.
Je to skvelá hra
Op hra ale mohli by tam pridať viac knifou a novú mini hru
Hral som túto hru pred rokmi a rozhodol som sa ju hrať znova, ale teraz to vyzerá ako úplne iná hra... Predtým bol iba arkádový režim, ale teraz sú tu hlúpe režimy a arkádu nemôžete hrať, kým nevlastníte 4 nože.
Úžasné a zábavné pre každého!
je to na howno
Toto nie je len zábavná hra, ale ak máte zapnuté Wi-Fi alebo dáta, máte brušné svaly a pokazia sa, takže vypnem Wi-Fi a dáta a máte to
Je to dobrá hra, ale zlá vec je, že existuje veľa reklám. Dostali ste to, pretože som chcel zážitok v režime offline, ale aby reklamy fungovali, musíte byť online
Úplne nehrateľné. Reklamy sa začínajú uprostred akejkoľvek hry bez akéhokoľvek varovania a hrajú sa vo viacerých naraz. Pre žiadny z „herných režimov“ neexistuje návod a niektoré sa dokonca musia odomykať za peniaze. Cieľ zápasu bol nejasný. Strata času.
Skvelá hra ale sekása niekedy ale inač super to je
Nafúknutý reklamami. Hra je fajn na zabijaka času... Až na to, že sa vás pýta, či chcete vidieť reklamu na získanie vecí zadarmo, ale ak vyberiete NIE, reklama sa stále prehrá. Ide o týždenné predplatné vo výške 3 $/týždeň. Za mesiac by táto mizerná hra stála rovnako ako Netflix. Vyhnite sa tomu. Obdobie.
Dobrá pekná hra
táto hra bola pekná, kým som v prvom režime neuvidel trojuholník slnka, cítil som nejaké pochybnosti, takže som ignoroval, že potom som hral hru 2 dni a videl som obrázok s trojuholníkom v klobúku v arkádovom režime, takže som to rýchlo odinštaloval hra len preto, že má v tejto hre svetelné znaky.A každému odporúčam, aby si túto hru neinštaloval
Hra je veľmi zábavná, o tom niet pochýb, no je veľmi reklamná. Vychádza to odo mňa veľa, pretože si myslím, že sledovanie videa na ďalšie veci je v poriadku. Ale stane sa to asi každý 4- alebo 5-krát, keď vynecháte hod. Naozaj to uberá na hodnote hry ako celku.
Je to dobrá hra páči sa my
Nože sú nekonzistentné, posledná fáza naštve zadok, pretože ak to veľké koleso zadku, ktoré sa ukáže pri každom prekliatom otočení, a čepele niektorých nožov jednoducho nefungujú. Nehovoriac o hmotnosti niektorých zbraní. Sekera nedokáže ani 360. Opravte si hru a zmeňte obtiažnosť v poslednej fáze.
cele zle ale grafika sa mi paci
Dobrá hra ale po čase omrzí
Nenašli sa žiadne chyby, veľmi relaxačná hra s hodinami hrateľnosti, len príjemná uvoľnená hra na prevracanie nožov
Je to dobrá hra, zvyčajne sa nesťažujem na reklamy, ale aby hra mala reklamy v plnej dĺžke zakaždým, keď niečo urobíte? Je to prehnané a nestojí to za to.
Flippy Knife Akcja zrn
Páčia sa mi návrhy nožov, ale prial by som si, aby pridali viac nožov a niektoré sú príliš ťažké na použitie.
Hra je zábavná reklamy, nevadí mi, že sa mi páči hra nože sú trochu drahé