Post by decornmoforbio on Mar 15, 2022 7:39:37 GMT -2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Where Shadows Slumber Demo ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Where Shadows Slumber Demo IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ lubama pettusi ▞▞▞
▞▞▞ Where Shadows Slumber Demo 2022 version ▞▞▞
vinge mäng
See on tõesti hämmastav mäng! Ma ei jõua lõpptoote nägemist ära oodata, kuid iga kord, kui 5. tasemel uuesti käivitan, jääb see teise tüki juurde kinni, nuppu keeldub vajutamast ja olen mitu korda proovinud. Peale selle ühe osa mulle meeldib see
Armasta seda mängu. Idee on geniaalne. Suurepärane töö, poisid....👏🏼 Mängisime demo ja ostsin täisversiooni!
Mulle meeldib see eeldus ja atmosfäär sobib sellesse ilusti. Kahjuks lühike ja kerge mehaanika pole kunagi täielikult läbi uuritud, kuid ma olen nõus sellest mööda vaatama, et näha, kui puhas ja kontsentreeritud mäng on. Iga taseme eeter õpetab teile midagi või paljastab mõne loo või atmosfääri. Elan selliseid väikseid mänge
Väga hea. Originaal.
Where Shadows Slumber Demo Слагалице rcky
Nüüd on vaja lugu ja natuke rohkem raskusi. Ei jõua täiskuud ära oodata!
《影眠之地》試玩版 解謎 rli
Nüüd on see, kuidas panna inimesi ootama täielikku väljalaskmist... kaljunukk. Sellegipoolest meeldis see.
Väga meelelahutuslik. Mulle meeldib see, et varjud asju liigutavad, see paneb tõesti mõtlema, kuidas mängu mängida.
suurepärane mäng, kas on linki uuele versioonile?
Hämmastav mitme tee / mitme nurga / mitme valguse idee
Armastasin seda. Armas graafika ja heliefekte. Väga palju ootan täielikku mäng, loodetavasti nad vabastada see kohe! Jätke välja koomiks vägivalla lõpus ... Way liiga graafiline, ei ole vaja rohkem graafilist vägivalda selles maailmas.
Where Shadows Slumber Demo Hlavolamy insb
See on üks demo, mis mulle tegelikult meeldis, hoolimata sellest, et see on lihtsalt kontseptsiooni tõend. See töötab hästi ja kuigi mõistatused olid lihtsad, oli sellel lihtsalt nauditav atmosfäär.Siiski, PEGI 18 reiting? Miks see seal on? Ma ei näinud vägivalda.
meh. Muljetamata.
See on koolimäng kena graafikaga...
Demo Di Mana Bayangan Beradu Teka-teki buu
Armastan, kuidas varjud on mõistatuse osa
See on tõesti loominguline, meenutab mulle monumendiorgu. Tahaks terve mängu mängida
Ah. Noh, ma soovitan seda mängu ja oleksin nautinud mängimist isegi siis, kui oleksin pidanud mööda tulu teenivaid reklaame kahlama. Olen siiski segaduses "lõpu"stseenist. Tundub tasuta... kuigi VÄGA hästi koreografeeritud ja "teostatud". Sellegipoolest suurepärane töö. Ootan huviga, mida programmeerijad järgmisena välja annavad.
Teie tegude tagajärjed on juhuslikud. Nii et mäng seisneb kõigi nuppude vajutamises, kuni saate õige kombinatsiooni. Pole vaja mõelda. Pole rahuldust pakkuv. Ei mingit naudingut
Palun rohkem tasemeid!
Huvitav demo, tahaks täismängu mängida
Suurepärane gameplay ja storyline. See muutub üha huvitav igal koputage ekraanil! Lihtsalt hämmastav graafika oskusi kasutada. Ära unusta pit oma kuulari enne kui hakkate seda. Amazing sounscaping.
Suurepärane demo, hea graafika ja lõbus mänguviis. Ei jõua täismängu ära oodata
9. taseme viga pole ikka veel parandatud
Ei tööta
Huvitav ja nutikas mäng, millest teisel ja kolmandal tasemel on raske aru saada, kuid pärast seda on see tõeliselt nauditav
lõbus puzzle mäng
Selle mängu kontseptsioonist hämmastunud maailmas, mis on täis mänge nagu temple run, candy crush jne, vajame selliseid mänge.
Vajab õpetusi ja menüüsid
Kui teile meeldib Monument Valley, meeldib teile suure tõenäosusega ka see. Ei jõua ära oodata, millal finaalmäng välja tuleb!
Mäng on kõige attractable.total mistirious .aga kontrolli mängu ei ole mugav. Aga mäng on hea. Ma ootan täis mäng.
World War 2: Shooting Games Actie vkr
👍👍👍👍👍👍👍😎😎😎👍🌟😎👍😎🌟😎👍😎😎😎👍😎👍😎🌟😎👍😎👍😎👍😎🌟🌟😎👍So hea ma ei saa oodata täis mängu
Mängimine võiks olla raskem. Ainus tase, mis oli pisut väljakutseid pakkuv, oli viimane tase. Loodan, et täisversioon on mõistatuslikum. See mäng on nagu Monumental Valley lihtne ja lihtsam versioon.
Demo näeb lõbus välja, kuigi see muutus lõpus vägivaldseks. Ootan põnevusega täisversiooni.
Uus mõtlemine
Monument Valley varjudega, mis muudavad keskkonda. Tarbetult jõuline lõpuga animatsioon rikub demo ära.
Head ideed, kuid mõistatused on liiga lihtsad ega nõua palju mõtlemist. Lõpp on super juhuslik.
Mäng on suurepärane, kuid lõpuks on see tõeliselt vägivaldne. Loodan, et muudate seda. Tänan teid väga.